Home // diari // 29 de novembre de 1936

29 de novembre de 1936

El migdia, es va celebrar una reunió de la Reichskulturkammer ( Càmara de Cultura del Reich ) en el Saló Filarmònic de Berlín, on hi varen ser convidades les personalitats més destacades de l’art i cultures alemanyes, que van ser mesclats amb membres del Partit Nazi. L’acte va ser presidit per Joseph Goebbels. Quan va començar la reunió, Goebbels es va aixecar de la cadira i amb un llenguatge fred va anunciar que la crítica musical, literària, teatral i artística quedava prohibida, i que els crítics de premsa i ràdio tenien que limitar-se a fer reflexions. La majoria dels representants de tots els sectors del art alemany van quedar desconcertats, i no els va agradar gens el que sentien del ministre, però el seu malestar va quedar amagat pels aplaudiments dels líders nazis.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: