Home // diari // 27 de novembre de 1936

27 de novembre de 1936

Divendres:

En el Reich:

L’Adolf Hitler va aprovar el que es coneixeria com el Pacte Antikomintern amb Japó per tal de que cap dels dos països no ajudessin a la Unió Soviètica en el cas de que aquesta ataqués a Alemanya o a Japó. Itàlia s’afegiria al pacte un any més tard.


El Ministeri de Propaganda va decretar que la crítica només podria ser una descripció de l’obra d’art, mai una valoració, que correspondria als zeladors de la mateixa i al judici del conjunt del poble. El Ministeri únicament va permetre informacions artístiques que havien de limitar-se a simples descripcions.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: