Home // diari // 18 d’octubre de 1936

18 d’octubre de 1936

Diumenge:

En el Reich:

El Ministre de l’Aire i president de Prússia, Hermann Göering, va rebre oficialment a través d’un decret el títol plenipotenciari pel nou Pla Quadriennal. Göering va utilitzar el Pla per establir una nova organització dedicada a preparar l’economia per la guerra, amb sis departaments que s’encarregaven de la producció i distribució de matèries primes, la coordinació de la força de treball, el control dels preus i els canvis i l’agricultura. Göering va designar als més alts funcionaris dels ministeris de Treball i Agricultura per dirigir els dos departaments més importants en l’organització del Pla Quadriennal.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: