Home // diari // 8 de setembre de 1936

8 de setembre de 1936

En el congrés de Nuremberg:

El partit nazi va inaugurar a Nuremberg el 8ª Congrés del Partit que es va conèixer com el Congrés del Honor. En aquest congrés l’Adolf Hitler va proclamar el segon pla quadriennal del Reich. Durant aquell dia en Hitler es va reunir amb en Joseph Goebbels per estudiar i redactar el discurs d’inauguració que pronunciaria l’endemà. El ministre alemany li va apuntar la frase de que el bolxevisme era el perill més gran del món sobre el qual feia temps que ells estaven advertint i va ser el responsable de l’acusació que deixaria anar l’endemà en Hitler de que el bolxevisme estava sota el control del quarter general internacional dels jueus revolucionaris de Moscou.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: