Home // diari // 29 de juliol de 1936

29 de juliol de 1936

Dimecres:

En el Reich:

A Döberitz, una base a prop de Berlín, els alemanys preparaven l’expedició militar que aniria a Espanya. Els alemanys varen enviar 91 homes, entre ells 25 oficials, 10 Junker-52 i 6 Heinkel-51. Mentrestant, a Berlín, l’ambaixador de la República espanyola a Alemanya, Francisco de Agramonte, va presentar la seva dimissió al ministre d’Afers Exteriors del Reich, Constantin von Neurath. D’aquesta manera la República va deixar d’estar representada a Alemanya.


A Hamburg, Joseph Goebbels va clausurar el congrés del temps lliure. En un discurs retransmès per la ràdio, Goebbels va començar recitant el poema del poeta Dehmel: L’obrer… Només ens falta temps!. Després d’un llarg discurs, el ministre va agrair a tota la gent que havia participat en el congrés.

A Itàlia_

L’ambaixador alemany a Itàlia, Ulrich von Hassell, va comunicar al comte Galeazzo Ciano una oferta de l’Adolf Hitler per examinar el reconeixement del nou imperi italià quan Benito Mussolini ho desitgés.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: