Home // diari // 28 de juliol de 1936

28 de juliol de 1936

Dimarts:

En la Guerra Civil espanyola:

A la una de la tarda, el Ju-52 Max von Müller va aterrar a Tetuan després d’onze hores de vol sense escala (l’hi havien posat dipòsits suplementaris a Berlín), i els dos emissaris que s’havien reunit amb l’Adolf Hitler varen baixar contents sabent que havien aconseguit l’anhelat acord. Quan el colpista Francisco Franco va saber que Alemanya l’ajudaria i que a més ho faria amb unes condicions molt favorables i a crèdit va quedar ben satisfet. Va convidar al pilot Henke a esmorzar cafè amb llet, torrades amb mantega i pastís marroquí. Aquell mateix dia varen arribar a Marroc 20 Junkers per ajudar als colpistes.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: