Home // diari // 24 de juliol de 1936

24 de juliol de 1936

Divendres:

En la Guerra Civil espanyola:

A la matinada es va enlairar un JU-52 Max von Müller d’Espanya amb dos enviats del colpista Francisco Franco amb les instruccions de negociar amb el govern alemany l’entrada d’Alemanya a la Guerra Civil espanyola. En sobrevolar Albacete, un caça republicà se’ls va aproximar i va volar en paral·lel, però en veure aquest matrícula alemanya es va retirar.

En arribar a l’aeroport de Tempelhof de Berlín després de fues escales tècniques a Marsella i Stuttgart, els homes de Franco es varen trobar amb la sorpresa de que el Ministeri de Guerra del general Werner von Blomberg va decidir que no els rebria i va delegar les seves funcions als membres de l’Organització Exterior del Partit Nazi. Ernst Bohle va conduir aquells homes davant del ministre Hermann Göering.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: