Home // diari // 8 de maig de 1936

8 de maig de 1936

Divendres:

En el Reich:

Marga Meusel, la presidenta del Servei de Benestar Evangèlic del districte de Berlín-Zehlendorf, va completar el memoràndum del 29 de setembre de 1935 de l’Església de la Confessió davant l’empitjorament de la situació dels jueus un cop aplicades les Lleis de Nuremberg. El memoràndum descriu la manera en que els jueus eren perseguits i afirmava que inclús els nens havien agafat la costum de difamar i insultar als jueus. Meusel va declarar que quan un parlava d’intent d’aniquilació no exagerava en absolut.


A Munic hi va morir l’escriptor referència dels nazis Oswald Spengler.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: