Home // diari // 31 de març de 1936

31 de març de 1936

Dimarts:

En el Reich:

Walther Funk va rebre en el Ministeri de Propaganda, a Berlín, a l’expedicionari suec Sven Hedin, que aquest li va confessar que tenia en projecte escriure un llibre sobre la nova Alemanya. Hedin va demanar-li que li posessin a la seva disposició un guia professional per recórrer durant uns mesos el país i poder treballar d’incògnit. Funk li va posar a la seva disposició un vehicle i el servei corresponent, així com un expert que l’acompanyaria en algunes de les institucions més notòries com IG-Farben, els campaments juvenils i de treball, drassanes, terrenys per l’agricultura, camps de concentració, col·legis i moltes altres institucions.

A Brasil:

El dirigible Hindenburg, comandat pel comandant Lehmann, va sobrevolar la ciutat de Rio de Janeiro.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: