Home // diari // 6 de febrer de 1936

6 de febrer de 1936

A Garmisch-Partenkirchen varen començar els Jocs Olímpics d’hivern amb 28 nacions com a participants. Adolf Hitler va arribar en un tren especial a la cerimònia d’inauguració acompanyat per Wilhelm Frick, Adolf Wagner, el Führer d’Esports del Reich, Hans von Tschammer und Osten, així com de l’alcalde de Garmisch-Paretnkirchen i de membres del patronat del Comitè Olímpic Alemany. Entre els convidats Eva Braun, que aquell dia era el seu aniversari, que es va assentar durant la cerimònia a darrera de Hitler sense aixecar sospites. Heinrich Hoffmann es va encarregar de tirar les fotografies de la inauguració.

 

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: