Home // diari // 12 de gener de 1936

12 de gener de 1936

Hermann Göering va celebrar, amb el propòsit d’exhibir-se, un costós ball a l’Opera de Berlín. Es van gastar més d’un milió de marcs per la festa. Entre els convidats hi havia l’ex zar Fernando de Bulgària, l’antic princep hereu de la corona Frederick Wilhelm i a la seva família, el duc Carles Eduard de Coburgo Gotha, i els empresaris Krupp von Bohlen und Halbach i Werner von Siemens entre altres. Però a Joseph Goebbels no li va fer gens de gràcia que el poble alemany sabés que els jerarques nazis es relacionaven amb l’antiga aristocràcia i es gastaven molts diners en festes privades i va prohibir publicar les fotografies del ball.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: