Home // diari // 28 de maig de 1935

28 de maig de 1935

Eva Braun va intentar suïcidar-se prenent-se 35 pastilles per dormir, tot i que abans va enviar una carta, per ella era decisiva, a Adolf Hitler, que avui en dia desconeixem què deia perquè no s’ha trobat. Eva estava cansada de que el seu promès no li prestés totes les atencions que ella desitjava i es va posar molt gelosa quan va saber el rumor d’una possible relació entre Hitler i la jove aristòcrata Sigrid von Laffert. Però aquest nou intent d’Eva de suïcidar-se, ja ho havia intentat l’11 d’agost de 1932 per la falta d’atencions de Hitler, va tornar a fracassar. A la nit, la germana d’Eva, Ilse Braun, se la va trobar profundament inconscient i després de practicar-li els primers auxilis va trucar a la seva parella i el seu cap, el metge jueu Martin Levy Marx, que va aconseguir reanimar-la a temps. Mentre es recuperava, Ilse va descobrir el diari d’Eva i va arrencar les pàgines escrites per mantenir en secret el segon intent de suïcidi i les seves causes. Quan Hitler va saber del què havia passat es va preocupar molt per Eva, i li va regalar una casa a prop de la seva a Munic perquè hi anés a viure juntament amb la seva germana Gretl.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: