Home // diari // 11 d’abril de 1935

11 d’abril de 1935

Dijous:

Continuant amb el casament del ministre Hermann Göering:

Després de la boda del dia anterior, Hermann Göering va convidar a determinats corresponsals al palau presidencial de Prússia perquè veiessin la fastuosa col·lecció de regals de la boda. A la sala central hi havia entre altres coses costosos tapissos Gobelin, un òrgan Wurlitzer i un quadre de l’escola flamenca. Mentre ensenyava els regals, Göering els va parlar de l’amor que li havia demostrat el seu poble en la forma dels regals que li havien enviat. El regal de l’Adolf Hitler consistia en un retrat de l’Otto von Bismarck de Lenbach. Per la seva part, Göering li va regalar a l‘Emmy Göering, la seva esposa, una tiara d’ametistes i diamants.

A Itàlia:

Els governs britànic, francès i italià es varen reunir a la localitat italiana de Stresa, a la riba del llac Maggiore, per condemnar l’acció d’Alemanya de rearmar-se, i varen reafirmar la lleialtat d’ells en el Tractat de Locarno. A més, varen tornar a reiterar la seva declaració de respecte i de defensa a la independència d’Àustria. Aquell acord es va conèixer com el Front de Stresa. Aquesta iniciativa no li va agradar gens a en Hitler.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: