Home // diari // 9 d’abril de 1935

9 d’abril de 1935

Hermann Göering, que l’endemà es casava amb la seva parella Emmy Sonneman, va visitar a la seva futura esposa en el seu domicili de la Bendlerstrasse. El ministre li va regalar com a regal de boda un collar de perles i una diadema de brillants. Emmy va acceptar el regal però li va dir que no s’atrevia a posar-se la diadema perquè tenia por del que pensaria la gent si la veia amb una cosa tant cara. Göering, feliç, li va dir que no digués tonteries, i que com més pobre era la gent més ganes tenien de veure una cosa de valor per poder somiar en tindre-les, i li va exclamar que només l’acceptaria amb la diadema.

A la nit, es va celebrar una recepció en el gran saló de l’Òpera, en la qual Göering i els seus convidats varen anar a veure la representació de gala de la segona meitat de Lohengrin, que s’havia retardat durant una hora mentre tenia lloc la recepció. A l’exterior, els carrers estaven decorats i una formació dels nous avions de Göering volaven sobre la ciutat.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: