Home // diari // 30 de setembre de 1934

30 de setembre de 1934

En el Reich:

A la localitat bavaresa de Bad-Aibling, va continuar la reunió del dia anterior entre els jerarques nazis i l’Adolf Hitler per estudiar una possible ocupació d’Àustria en un futur i per donar noves instruccions sobre els mètodes que s’havien seguir per aconseguir l’annexió dels dos països. Durant aquella jornada, el doctor Hjalmar Schacht va presentar a en Hitler un document secret titulat Informe sobre l’estat dels preparatius per una mobilització econòmica per la guerra. Aquest document deia que ja s’havien construït les mesures per constituir grans dipòsits i noves bases de producció de les matèries que eren més complicades d’obtenir. Reserves de combustible i carbó varen ser creades i es va avançar en la producció de petroli sintètic.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: