Home // diari // 19 de setembre de 1934

19 de setembre de 1934

Dimecres:

En el Reich:

La Cambra de Música del Reich estava molt enfada amb l’arianització que havia fet l’Alfred Rosenberg dels oratoris del compositor Georg Friedrich Händel i va prohibir qualsevol canvi en els texts del compositor del segle XVIII. Tot i això, no es va poder evitar que el Judes Macabeo de Händel es representés sense noms jueus ni referències bíbliques i amb títol de El comandant.


Hjalmar Schacht, com a ministre d’Economia tot i que de facto encara ho era Kurt Schmitt, va anunciar un Nou Pla econòmic pel que el comerç s’havia d’establir a partir de llavors sobre una base bilateral: una espècie de bescanvi entre Alemanya i els altres estats en que només es permetrien les importacions de països als que Alemanya exportés quantitats significatives de productes. Schacht volia aturar com fos l’augment del deute extern i la caiguda de reserves d’or i divises.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: