Home // diari // 11 de maig de 1934

11 de maig de 1934

Divendres:

En el Reich:

El president Paul von Hindenburg va firmar secretament el seu testament polític on expressava la seva voluntat de restaurar la monarquia.


En un discurs en el Palau d’Esports, Joseph Goebbels va començar una campanya informativa, preparada des de feia temps, contra els alarmistes i els crítics. El ministre va exigir la lluita contra els detractors de l’Estat.


Walter Darré es va manifestar encontra dels propietaris de grans propietats, els anomenats junkers, que, segons va afirmar, venien destruint des de feia segles al pagès de l’est del Elba i havien reduït a molts petits pagesos a la categoria d’obrers sense terra. Va declarar que era hora de tornar als pagesos les terres que els junkers els hi havien robat. Darré no va poder imposar les seves mesures.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: