Home // diari // 1721 – 1934 Vossische Zeitung, el diari que varen fer tancar els nazis

1721 – 1934 Vossische Zeitung, el diari que varen fer tancar els nazis

El Vossische Zeitung va ser un prestigiós diari alemany de la burgesia liberal. La primera edició del diari va ser a l’any 1721 i l’última va ser el 31 de març de  1934 quan els nazis varen fer tancar el diari per substituir-lo pel Völkischer Beobachter , que així es va convertir en el diari nacional del país. 

Abans de que els nazis arribessin el poder, el diari tenia el mateix nivell i importàncis que el Times per la Gran Bretanya. Quan els nazis varen arribar el poder varen expulsar els periodistes jueus que treballaven pel diari.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: