Home // General // 18 de febrer de 1934

18 de febrer de 1934

Ernst Hanfstaengl va viajar a Berlín per explicar-li a Adolf Hitler que havia arribat a acords amb Benito Mussolini el dia anterior i que el Duce havia acceptat una entrevista amb Hitler. Hanfstaengl estava molt content i es pensava que Hitler li agrairia el seu gest. Però quan va ser rebut per Hitler no li va fer massa cas i quan li va explicar que s’havia entrevistat amb Mussolini sense el seu consentiment  es va disgustar ja que no volia que ningú negociés sense que ell ho sabés. Però quan Hanfstaengl li va donar una foto de Mussolini amb una dedicatòria per ell va pensar que no era tant mala idea entrevistar-se amb el Duce, però Hitler va continuar disgustat amb Hanfstaengl i li va dir que en parlarien més endavant i  no li va donar les gràcies pels seus serveis.

Posted in General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: