Home // diari // 22 de setembre de 1933

22 de setembre de 1933

Divendres:

En el Reich:

El govern alemany va publicar la Llei de Cambres Culturals del Reich que havia de canalitzar tota la vida intel·lectual i cultural del país a través de set cambres; la Cambra de Ràdio del Reich, la Cambra de Literatura, la Cambra de Musica, les Cambra de Belles Arts, la Cambra del Teatre del Reich, la Cambra de Premsa del Reich i la Cambra del Cinema. D’aquesta manera, tot treball periodístic, musical, cinematogràfic o teatral va quedar sota el control del ministre Joseph Goebbels, que va ser designat president de les Cambres Culturals. Els jueus varen tenir prohibit treballar en aquestes professions.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: