Home // diari // 16 de juny de 1933

16 de juny de 1933

Divendres:

En el Reich:

Aquell dia es va donar el resultat del cens d’ocupació elaborat abans de que els nazis pugessin al poder. El cens mostrava que el proletariat formava part del 46% de la població activa, els funcionaris, oficinistes i soldats el 17%, els autònoms un 16,4%, el mateix percentatge que els ajudants sense sous en negocis familiars, i els treballadors que formaven part del servei domèstic formaven part un 3,8%. En aquest cens es podia veure que 13,1 milions de persones treballaven en la indústria i en oficis artesanats; 9,3 milions en l’agricultura i en la silvicultura; 5,9 milions en el comerç i el transport; 2,7 milions en els serveis públics i privats i 1,3 milions en el servei domèstic.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: