Home // diari // 16 de juny de 1933

16 de juny de 1933

Divendres:

En el Reich:

Aquell dia es va donar el resultat del cens d’ocupació elaborat abans de que els nazis pugessin al poder. El cens mostrava que el proletariat formava part del 46% de la població activa, els funcionaris, oficinistes i soldats el 17%, els autònoms un 16,4%, el mateix percentatge que els ajudants sense sous en negocis familiars, i els treballadors que formaven part del servei domèstic formaven part un 3,8%. En aquest cens es podia veure que 13,1 milions de persones treballaven en la indústria i en oficis artesanats; 9,3 milions en l’agricultura i en la silvicultura; 5,9 milions en el comerç i el transport; 2,7 milions en els serveis públics i privats i 1,3 milions en el servei domèstic. El cens també mostrava que únicament hi havia 21,2 milions de catòlics, menys d’un terç de la població alemanya, que, en aquella època, era de 65,5 milions.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: