Home // diari // 26 de maig de 1933

26 de maig de 1933

Divendres:

En el Reich:

Adolf Hitler Wilhelm Frick varen aprovar una llei per confiscar tots els béns i actius del partit comunista, que varen passar als estats federats. A més, el govern va ratificar la Llei contra les Malalties de Transmissió Sexual dels liberals aprovada l’any 1927. Les esmenes de la nova Llei no només tornava a criminalitzar la prostitució, legalitzada en la pràctica el 1927, sinó que es re-introduïa també la prohibició legal sobre la publicitat i educació sobre l’avortament i a les substàncies abortives.


Els jerarques de l’església evangèlica varen elegir a en Ludwig Müller com a bisbe del Reich. Müller va tenir el suport del sector nazi dels Cristians Alemanys i d’en Hitler, però tots els demés grups el varen rebutjar.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: