Home // diari // 24 de maig de 1933

24 de maig de 1933

Dimecres:

En el Reich:

En una reunió de dirigents nazis per parlar de les competències del Ministeri de Propaganda, que des de feia dies havien augmentat molt per l’ambició del ministre Joseph Goebbels, Adolf Hitler va defensar amb fermesa el criteri d’en Goebbels i li va donar el càrrec de la propaganda activa a l’estranger, deixant al ministre Constantin von Neurath, amb qui rivalitzava el ministre de Propaganda per les competències, sense aconseguir el seu objectiu de continuar encarregant-se de la propaganda a l’estranger.


El doctor Alfred Strauss, advocat de Munic, va ser assassinat per dos trets a la nuca després d’haver sigut torturat per les autoritats alemanyes. El metge que li va practicar l’autòpsia va observar que el cos presentava senyals de tortura de color negre i blava, així com sorprenents llagues.


La Lliga Gimnàstica Alemanya es va arianitzar.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: