Home // diari // 19 de maig de 1933

19 de maig de 1933

Divendres:

En el Reich:

Sota la pressió dels empresaris, el govern alemany va aprovar una llei que posava fi als contractes col·lectius, i es nombraven dotze comissaris del Treball, sota les ordres del govern, per regular les condicions de la mà d’obra i els contractes laborals en els diversos districtes, i supervisar la fixació dels salaris. La nova llei no comptava amb la participació dels treballadors. Dels dotze comissaris, només dos d’ells pertanyien a l’Organització de Cèl·lules de Fàbrica; cinc eren advocats d’empresa i quatre eren funcionaris.


Els diaris estrangers varen sortir editats fent referència el discurs de l’Adolf Hitler del 17 de maig, el Discurs de la Pau, dient que ara s’havien de prendre seriosament al canceller alemany i fer-li les degudes concessions.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: