Home // diari // 4 de maig de 1933

4 de maig de 1933

Dijous:

En el Reich:

Aquell mateix dia, els Sindicats Cristians i totes les demés institucions sindicals es varen posar incondicionalment sota les ordres del govern. Robert Ley va anunciar la creació del Front del Treball, el sindicat del govern i l’únic que era legal, i va decretar el treball obligatori i l’adhesió obligatòria al Front. Els nazis varen utilitzar el Front del Treball com un mitjà de propaganda per aquells milions de membres adherits a la força.


Georg Klemperer, el germà del professor Victor, va ser destituït de tots els seus càrrecs de professor i de director de l’Hospital de Berlín-Moabit.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: