Home // diari // 23 de febrer de 1933

23 de febrer de 1933

Després d’un acte electoral a Frankfurt, Adolf Hitler es va retirar durant cinc dies a Baviera. Per altra banda, en la campanya electoral, el KPD va celebrar un gran míting en el palau d’esports. Però aquell no va ser l’única preocupació que varen tenir els nazis perquè aquell dia el ministre d’Economia de Wurtemberg, el demòcrata Maiser, va reclamar contra les temptatives nazis destinades a privar a les províncies dels seus drets, i va convidar als alemanys del sud, que en aquesta part els nazis no tenien majoria en cap Parlament, a unir-se a la seva causa per la defensa de la legalitat republicana, dels seus drets i de la seva llibertat.

Posted in diari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

css.php
%d bloggers like this: